Een bak frisdrank bestellen

Wilt u graag een bak frisdrank bestellen voor in uw winkel of geeft u binnenkort een bedrijfsfeestje?

Dan bent u bij ons aan het goede adres voor een stevige dorstlesser. Bij Chapeau-Drinks in Aartselaar hebben wij een groot gamma aan verschillende dranken. U kan eenvoudig een bak frisdrank bestellen, uw levermoment zelf kiezen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en juist wordt afgeleverd.

Wil u graag frisdrank bestellen of wenst u informatie?

✔ Volgende dag in huis
✔ Terugname leeggoed
✔ Veilig betalen

Meer dan een bak frisdrank bestellen

Bij ons bestelt u eenvoudig onze frisdranken in een bak van vierentwintig flesjes. Bestel bijvoorbeeld van het merk Coca-Cola of van het merk Fanta voor een authentieke smaak en profiteer van een unieke ervaring. Zijn het grotere flessen van een liter? Dan kan u deze per zes aankopen in een bak. Als u frisdrank koopt bij ons, kan u daarna uw leeggoed terug meegeven met ons. Wij leveren in een straal van veertig kilometer rond Aartselaar en als u voor meer dan vijftig euro bestelt, leveren wij uw frisdrank gratis aan huis.

Bestel nu

Bestel een bak frisdrank bijuw drankencentraleen wij doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te bezorgen. Naast frisdrank verkopen wij ookzuivelproducten, zoals melk en Fristi, en alcoholische dranken. Heeft u een vraag over het bestellen van uw bak frisdrank? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons op het nummer032524791.