Lekkere bieren kopen

Bij Chapeau-Drinks in Aartselaar kan u lekkere bieren aankopen van allerlei merken, zoals Maes, Carlsberg en Leffe. Onze bieren onderscheiden zich door hun unieke smaken en historische geschiedenis. Wij bieden zachte en kruidige dranken aan, maar net zo goed fruitige bieren met een zachte bitterheid. U kan eenvoudig online bier kopen en wij leveren uw drank aan huis of tot in uw winkel.


Volgende dag in huis
Terugname leeggoed
Veilig betalen

Wil u graag bier bestellen of wenst u informatie?

bier

U kan bieren uit ons gamma kopen

Zelf zijn wij zot van onze bieren en bieden wij deze maar al te graag aan in onze webshop. In ons gamma vindt u namelijk een grote selectie van klassiekers van binnen- en buitenland, zoals onze La Chouffe, een Belgisch fruitbier. Deze is heerlijk om te drinken en aan te bieden in de zomer. U kan naast onze bieren ook onze frisdranken kopen of online bestellen per zes of vierentwintig.

Online bier bestellen gaat als een fluitje van een cent

Hieronder vindt u onze webshop, waar u ons bier kan bestellen online. U drukt op ‘bieren nu aankopen’ en voegt zo eenvoudig het gewenste merk toe aan uw winkelmandje. U kan ook kiezen hoeveel flesjes u wilt. Wilt u bijvoorbeeld meerdere bieren aankopen van het merk Maes? Dan klikt u makkelijk op het plusteken. Bier online bestellen bij uw drankencentrale gaat als een fluitje van een cent.

Snelle levering van bier

Bent u morgen jarig en geeft u een feestje, maar heeft u nog geen tijd gehad om bieren te kopen? Wij bieden een gratis levering aan vanaf vijftig euro als u ons bier online gaat bestellen. En nog beter, als u online bier koopt vóór twaalf uur, leveren wij morgen uw drank al aan huis. Wat kan u nog meer wensen? Wij bezorgen heerlijk bier dat aan huis wordt geleverd en zorgen voor een fantastische smaakbeleving. Wij mikken op een straal van veertig kilometer vanuit Aartselaar voor onze leveringen. Wilt u bieren aankopen vanuit een andere provincie dan Antwerpen? Dan betaalt u een leveringskost.

Bestel nu bier bij ons

Wilt u onze dranken proberen? Maak uw keuze en bestel vandaag nog bier online. Gaat u liever voor een non-alcoholische drank, zoals Fanta of Sprite? Met ons gevarieerd aanbod hoeft u zich geen zorgen te maken, wij hebben namelijk alles in huis. Bekijk ons ruime bieraanbod of onze andere producten en plaats uw bestelling.