Bier aan huis

Zoekt u een firma die uw bier aan huis levert? Bent u moeilijk te been of heeft u gewoon geen zin om met zware flessen te sleuren? Dat snapt Chapeau-Drinks in Aartselaar maar al te goed. Wilt u nog last-minute een feestje plannen, maar bent u drank vergeten te kopen?


Terugname leeggoed
Veilig betalen

Wil u graag bier bestellen of wenst u informatie?

bier

Uw bier gratis aan huis geleverd

Ons bier en speciaalbier winnen aan populariteit. Daarom kan u ons bier in grote hoeveelheden bestellen en thuisbezorgd krijgen. Wij hebben verschillende soorten bier die u kan bestellen bij ons en die u thuisbezorgd krijgt waar en wanneer u maar wilt. U krijgt uw bier gratis aan huis geleverd als u vanaf vijftig euro koopt. Wij denken daarbij aan het milieu, zodat we niet voor hele kleine bestellingen de baan op moeten. Wij rekenen hiervoor geen abnormaal hoog bedrag aan verzendkosten, maar kiezen voor een beschaafd bedrag, zodat u te allen tijde uw bier aan huis geleverd krijgt. Koop uw kratten bier bij ons en wij zorgen voor een stipte thuisbezorging.

Bier bestellen doet u eenvoudig bij ons

Wij hebben verschillende soorten bieren in ons aanbod die u kan bestellen en met een paar simpele stappen krijgt u dit bier thuisbezorgd. Onze webshop begeleidt u stap voor stap. Maak eerst uw keuze en voeg de producten toe aan uw winkelmandje. Wij vragen uw persoonlijke gegevens en daarna selecteert u de gewenste verzendmethode, zodat u uw bier aan huis geleverd krijgt. Daarna bevestigt u uiteraard uw leeftijd. Wij laten geen bier bezorgen aan huis aan minderjarigen. Daarna betaalt u veilig online of bij uw levering. Die keuze laten we volledig aan u over. Als u ons bier bestelt, leveren wij dit tussen 09:00 en 21:00 uur. U kiest zelf een tijdslot. Bij uw drankencentrale is de klant koning en kiest u volledig zelf wanneer en waar wij uw bier laten bezorgen. Heeft u per ongeluk een verkeerde bestelling gemaakt en wilt u toch absoluut uw bier onmiddellijk thuis laten bezorgen door ons? Dat kan gebeuren en wij begrijpen het ook heel goed. Wilt u uw bestelling aanpassen of zelfs herroepen? Neem dan contact op met ons en wij zorgen voor een onmiddellijke thuisbezorging van uw bier. Heeft u helemaal geen bier aan huis geleverd gekregen doordat u geen bestelbevestiging heeft gehad? Controleer dan uw spambox en als uw bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, kan u alsnog rekenen op een thuisbezorging van uw bier.

Neem contact op met ons

Bij ons koopt u het lekkerste bier. Wenst u meer informatie over de thuisbezorging van uw bier? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op het nummer +32476754723. Wij doen er alles aan om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt alvast ons verzendbeleid bekijken voor de eerste belangrijke informatie.