Een krat bier bestellen

Bij ons kan u eenvoudig een krat bier bestellen via onze webshop. Wij zijn Chapeau-Drinks, een drankencentrale uit Aartselaar die zowel alcoholische als non-alcoholische dranken verdeelt. Wij hanteren een snelle en gratis levering als u in een straal van 40 kilometer rond Aartselaar wilt bestellen.


Volgende dag in huis
Terugname leeggoed
Veilig betalen

Wil u graag bier bestellen of wenst u informatie?

bier

Een krat bier in verschillende maten bestellen

In onze drankencentrale kan u een krat bier bestellen in verschillende maten. Wij hebben vaten van twintig liter en van vijftig liter. Wij verkopen bieren van binnen- en buitenland en hebben de meest populaire merken, zoals Tripel D’Anvers, Stella Artois, Rodenbach en nog veel andere merken bier waar u een krat van kan bestellen. Naast bier kan u bij ons ook frisdrank kopen. Wij verkopen deze per zes of per vierentwintig. U kiest zelf in welke maat u uw dranken aankoopt.

Bestel bier in onze webshop

Wij leveren uw krat bier en zorgen ervoor dat uw bier snel aan huis wordt geleverd. Als u vandaag besteld voor 12:00, leveren wij deze de volgende dag al tussen 09:00 en 21:00. Wij leveren elke dag, behalve op zondag. Heeft u nog een vraag voor ons? Neem dan een kijkje tussen onze veelgestelde vragen en misschien vindt u hier al een antwoord op uw vraag. U kan ons ook telefonisch contacteren op het nummer 032524791 of ons contactformulier invullen.