Een krat bier bestellen

Bij ons kan u eenvoudig een krat bier bestellen via onze webshop. Wij zijn Chapeau-Drinks, een drankencentrale uit Aartselaar die zowel alcoholische als non-alcoholische dranken verdeelt. Wij hanteren een snelle en gratis levering als u in een straal van 30 kilometer rond Aartselaar wilt bestellen.

__________________________________________________________________________
Terugname leeggoed
Veilig betalen

Wil u graag bier bestellen of wenst u informatie?

bier

Een krat bier in verschillende maten bestellen

In onze drankencentrale kan u een krat bier bestellen in verschillende maten. Wij hebben vaten van twintig liter en van vijftig liter. Wij verkopen bieren van binnen- en buitenland en hebben de meest populaire merken, zoals Tripel D’Anvers, Stella Artois, Rodenbach en nog veel andere merken bier waar u een krat van kan bestellen. Naast bier kan u bij ons ook frisdrank kopen. Wij verkopen deze per zes of per vierentwintig. U kiest zelf in welke maat u uw dranken aankoopt.

Bestel bier in onze webshop

Wij leveren uw krat bier en zorgen ervoor dat uw bier snel aan huis wordt geleverd.  Wij leveren elke dag, behalve op zaterdag en zondag. Heeft u nog een vraag voor ons? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer +32476754723 of vul ons contactformulier in.