Frisdrank aan huis geleverd

Onze klanten hoeven het huis niet meer te verlaten, want bij ons wordt uw frisdrink aan huis geleverd. Wij zijn Chapeau-Drinks, een drankencentrale gevestigd in Aartselaar. Wij zorgen voor een thuisbezorging van al uw frisdrank als u nog een last-minute feestje heeft de volgende dag. Van een lekkere Fanta Orange tot een dorstlessende Lipton Ice Tea, wij verkopen het allemaal. U kan bij ons elk flesje frisdrank aan huis geleverd krijgen.


Volgende dag in huis
Terugname leeggoed
Veilig betalen

Wil u graag frisdrank bestellen of wenst u informatie?

frisdrank

U wint tijd als uw frisdrank aan huis geleverd wordt

Frisdrank aan huis geleverd krijgen is heel gemakkelijk. Boodschappen doen, en zeker drank kopen, is niet altijd even simpel. Sleuren met flessen vindt niemand leuk en voor je het weet ben je al een halve zaterdag kwijt. Win daarom tijd door uw frisdrank online te bestellen en u krijgt deze de volgende dag al thuisbezorgd. Wij weten dat tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een thuislevering van uw frisdranken aan waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast nemen wij gratis uw leeggoed bij de volgende bestelling gewoon terug mee. Als u cash betaalt of via de mobiele bancontact-app verrekenen wij dit bedrag meteen. In andere gevallen zullen wij het bedrag van uw leeggoed terugstorten op uw rekening, zodat u uw frisdrank kan blijven bestellen en thuisbezorgd krijgen zonder in geldnood te zitten. Frisdrank dat aan huis geleverd wordt, was nog nooit zo handig en tijdbesparend. Van onze frisdranken krijgt u energie en er een thuislevering bij.

Bestel uw frisdrank bij ons

Bij uw drankencentrale zorgen wij voor al uw thuisbezorgingen van frisdrank, maar ook non-alcoholische dranken. Bij ons koopt u de beste dranken voor al uw feestjes of voor in uw winkel. Wenst u graag meer informatie over het bestellen van uw frisdrank en of deze thuisbezorgd kan worden? Wij leveren gratis in een straal van 40 kilometer rond Aartselaar en verrekenen een leveringskost van €7,50 voor daarbuiten. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Vaak vindt u daar al een antwoord op uw vraag. Heeft u toch nog een andere vraag voor ons in verband met het bestellen van uw frisdrank en of deze thuisbezorgd kan worden bij u? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op het nummer 032524791.