Frisdrank aan huis geleverd

Onze klanten hoeven het huis niet meer te verlaten, want bij ons wordt uw frisdrink aan huis geleverd. Wij zijn Chapeau-Drinks, een drankencentrale gevestigd in Aartselaar. Wij zorgen voor een thuisbezorging van al uw frisdrank als u nog een last-minute feestje heeft de volgende dag. Van een lekkere Fanta Orange tot een dorstlessende Lipton Ice Tea, wij verkopen het allemaal. U kan bij ons elk flesje frisdrank aan huis geleverd krijgen.


Terugname leeggoed
Veilig betalen

Wil u graag frisdrank bestellen of wenst u informatie?

frisdrank

U wint tijd als uw frisdrank aan huis geleverd wordt

Frisdrank aan huis geleverd krijgen is heel gemakkelijk. Boodschappen doen, en zeker drank kopen, is niet altijd even simpel. Sleuren met flessen vindt niemand leuk en voor je het weet ben je al een halve zaterdag kwijt. Win daarom tijd door uw frisdrank online te bestellen en u krijgt deze de volgende dag al thuisbezorgd. Wij weten dat tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een thuislevering van uw frisdranken aan waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast nemen wij gratis uw leeggoed bij de volgende bestelling gewoon terug mee. Wij storten het bedrag van uw leeggoed terug op uw rekening. Frisdrank dat aan huis geleverd wordt, was nog nooit zo handig en tijdbesparend. Van onze frisdranken krijgt u energie en er een thuislevering bij.

Voordelige thuislevering van frisdranken

Als u bij ons frisdrank wilt bestellen, wordt deze thuisbezorgd aan een voordelige prijs. Koopt u voor meer dan vijftig euro? Dan wordt uw frisdrank gratis aan huis geleverd. Als u frisdrank bij ons koopt, maar u niet aan dit ronde getal zit, dan vragen wij een kleine vergoeding voor de levering. Door thuislevering van onze frisdranken aan te bieden en hier een klein bedrag voor te vragen, denken wij ook mee aan het milieu. Uw frisdrank wordt aan huis geleverd tussen 09:00 en 21:00 van maandag tot vrijdag. Op zaterdag en zondag is er geen thuisbezorging van frisdrank, omdat wij dan gesloten zijn. Naast frisdranken leveren wij ook bier aan huis. Wees niet bang als u een verkeerde bestelling heeft gemaakt. Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij doen er alles aan om te zorgen voor een correcte thuisbezorging van uw frisdrank. 

Bestel uw frisdrank bij ons

Bij uw drankencentrale zorgen wij voor al uw thuisbezorgingen van frisdrank, maar ook non-alcoholische dranken. Bij ons koopt u de beste dranken voor al uw feestjes of voor in uw winkel. Wenst u graag meer informatie over het bestellen van uw frisdrank en of deze thuisbezorgd kan worden? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op het nummer +32476754723. Wij leveren gratis in een straal van 30 kilometer rond Aartselaar.